VAUČERI ZA ODMOR

VAUČERI ZA ODMOR 2018.

Villa Bella Vista Divčibare u saradnji sa Ministarstvom turizma i u 2018. godini podržava akciju dodele vrednosnih vaučera u iznosu od 5.000 dinara. Vaučeri se odobravaju za boravak od 5 i više dana svim građanima Srbije čija primanja ne prelaze 60.000 dinara.

Za podnošenje prijave su Vam potrebna četiri dokumenta:

  • Popunjena prijava za dobijanje vaučera (možete preuzeti na salterima Pošte prilikom predaje dokumentacije ili Vam možemo proslediti na mejl)
  • Potvrda o rezervaciji u Villi Bella Vista Divčibare (kad odlučite tačan datum Vašeg dolaska, javite nam se na telefon 064/986-74-51 ili 014/35-77-583 ili na e-mail adresu: info@villabellavista.rs a mi ćemo Vam poslati overenu potvrdu,
  • Za penzionere-poslednji ček od penzije ili overeni izvod iz banke,
  • za zaposlene - potvrda o mesečnim primanjima (izdaje poslodavac), za nezaposlene - potvrda od strane Biroa da ste nezaposleni, za nosioce aktivnog poljoprivrednog gazdinstva - potvrda o aktivnom statusu poljoprivrednog gazdinstva. Preporučeni obrazac potvrde za zaposlene možemo vam poslati na mejl ili ga možete preuzeti na sajtu Ministarstva za turizam http://mtt.gov.rs/vauceri-za-odmor-u-srbiji
  • Fotokopija lične karte (ukoliko je lična karta sa čipom, očitana lična karta).

Prijavljivanje se vrši na šalterima Pošte Srbije na celoj teritoriji Srbije, a najmanje 30 dana pre Vašeg dolaska u Villa Bella Vistu.

   

NAPOMENA: Vaučeri se mogu iskoristiti samo za usluge smestaja, boravišna taksa se plaća zasebno i iznosi 80 dinara dnevno.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

Više informacija na telefone: 014/ 35 77 583 i 064/ 986 74 51
VILLA BELLA VISTA DIVČIBARE
Naselje Narcis polje bb
14204 Divčibare , Srbija
info@villabellavista.rs
www.villabellavista.rs