Knjiga utisaka

Pročitajte neke od utisaka gostiju Villa Bella Vista Divčibare:

Nema dovoljno reči kojima bi opisala sve pohvale i utiske. Predivna atmosfera, toplina, higijena ..., a o ljubaznosti domaćina da ne pričam. Zaista samo reči pohvale. Mnogo nam je žao što smo morali ostati kratko, ali sigurno i to vrlo skoro ćemo doći ponovo. Do ponovnog i skorog viđenja
Aleksandra i Nebojša

Šta reći za vilu Bella Vista? Komfor, ljubaznost, naklonost domaćina stvara osećaj topline kao u svojoj kući. Malo je ovako dobrih i čestitih ljudi. Dolazimo ovde nekoliko puta i uvek nas ljubazno dočekaju. Bog im dao zdravlje i veselje i dug život. Do ponovnog viđenja ...
Porodica Keranović, Obrenovac

Sve pohvale! Divan smeštaj, gostoprimstvo i domaćini za svaku pohvalu! Osećaj kao u svojoj kući! Dolazićemo često!
Slaviša i Marina, Beograd

Putujemo često na letovanja i zimovanja. Spavali smo svuda od šatora do hotela! Ali stvarno u lepšem apartmanu nismo bili – svaka čast. Primetili smo da je ovo jedini apartman na Divčibarama koji ima svoj parking. Osoblje je skroz ok, predusretljivo i spremno da svakog momenta pritekne u pomoć. Doviđenja i vidimo se dogodine!
Porodice Ranković i Milovanović, Matijevac - Šabac

Sve pohvale za apartman broj 1! Sve je vrlo lepo opremljeno i čisto! Grejanje je više nego dobro!
Despotovići i Seferogići, Beograd

Dragi Baćkosi divčibarski, ovde je kao u svojoj kući! Domaćini su pravi! Bilo je lepo, vreme brzo ide ... Vidimo se ubrzo!
Jocko, Jelena i Sara

Poštovani i dragi domaćini, izuzetna nam je čast da upišemo svoje utiske o veličanstvenom boravku u vašoj kući. Pored toga što je apartman lep i komforan, isti je i veoma čist, uredan i pedantan. To je zbog toga što su i domaćini takvi ljudi. Hvala vam na gostoprimstvu i ljubaznosti, po vama i Bella Visti pamtićemo planinu Divčibare. Srdačan pozdrav,
Vesna, Sandra, Jelena, Milica

Dragi domaćini, proveli smo divne dane kod vas. Prelep ambijent, higijena na visokom nivou, fantastična opremljenost apartmana učinili su da obećamo sebi veoma brz povratak na Divčibare. Nadamo se skorijem viđenju.
Veliki pozdrav od Vlade, Snežane i Filipa

Poštovanoj vili Bella Vista! Kada se uđe, odmah se oseti čistoća i prava domaćinska atmosfera. Osoblje je divno, ljubazno, kao i što je priroda Divčibara! Odavde odlazimo puni lepih utisaka, pozitivnih iskustava i sa setom što već odlazimo! Bilo nam je super i obećavamo da ćemo svima preporučiti ovo mesto za odmor, kao i da ćemo ponovo doći!
Veliki pozdrav i sve najbolje od Biljane i Milana iz Novog Sada

Ponovo smo u Bella Visti i ponovo smo oduševljeni! Što se nas tiče na Divčibarama ne postoji bolji smeštaj, niti ljubazniji domaćini. Hvala Vam na svemu, vidimo se sigurno opet!
Milena i Daniel, Beograd

Prosto nemam adekvatnu reč da opišem koliko ste divni, ljubazni, prijatni ...!!! Prezadovoljna sam higijenom, komforom i svakim detaljem na koji ste mislili da nam olakšate i ulepšate odmor. Naravno, doćićemo opet! Hvala vam na svemu ... VELIKI POZDRAV!
Maja, Beograd

Oduševljeni smo boravkom u vašoj vili. Smeštaj je prelep, higijena je na nivou, apartman je maksimalno opremljen. Vi ste bili vrlo ljubazni. Doći ćemo ponovo, to je sigurno.
Nada i Nikola, Gornji Milanovac

Divni ste domaćini. Smeštaj je stvarno prelep. Odlično smo se proveli i ako Bog da vidimo se opet uskoro. Sve pohvale za dodatni sadržaj, naročito dečiji.
Porodice Vrbaški i Štrbac

Veoma nam se dopalo u vašim apartmanima. Čisti su i odlično opremljeni. Posebno hvala što ste dvorište opremili sa tako puno toga za decu. Uživali smo kod vas i nadam se da ćemo se ponovo videti. Veoma ste ljubazni, hvala ...
Sanja iz Novog Sada sa porodicom

Sve pohvale za smeštaj. U apartmanu postoji sve što je potrebno za komforan odmor. Higijena je na zavidnom nivou. Osoblje – domaćini su vrlo uslužni i ljubazni. Preporučićemo vas našim prijateljima i poznanicima!
Porodica Ilić, Šabac

Sve pohvale. Oduševljeni smo komfornošću, higijenom i ljubaznim osobljem. Mislili ste i na sitnice. Hvala Vam puno! Doćićemo opet sigurno!
Porodice Gruber i Rebić iz Beograda

Sve najlepše imamo da kažemo za kuću i apartmane. Jako smo zadovoljni i nadamo se da ćemo ponovo doći, a vama Bog da da sve što poželite. Do viđenja!
Mesarovići, Beograd

Nas šest ženski svih generacije (od 2 – 58 godina) boravile smo u vašem apartmanu broj 1 i utisci su predivni. Hvala Vam na miru, higijeni i toplini u svakom smislu te reči. Dugo ćemo pamtiti ugodne trenutke koje smo ovde imali. Sve pohvale i želje, da i ubuduće bude ovako i da imate mnogo gostiju. Našim prijateljima u Šapcu i Sloveniji toplo ćemo vas preporučiti ... Hvala od srca ...
Sonja, Tamara, Sara, Minja, Nina, Vesna